Inscreen nominerad till årets företagare på Värmdö

Nu är de nominerade till Årets företagare i Värmdö kommun klara: Daniel Aldén, Inscreen. Michael Wallén, Brödernas Gustavsberg.
Läs mer:
https://www.facebook.com/foretagarnanackavarmdo


Exempel på olika digitala skyltlösningar och dess användningsområden


Bli inspirerad

Video som visar lite exempel på våra olika lösningar ute hos våra kunder.


Digitala skyltar till ert kontor för att informera era anställda och besökare på ett effektivit sätt. Detta exempel visar Foodoras nya huvudkontor dit vi levererat 28 st informationsskärmar och 39 st mötesrumsskärmar.
Alla avdelningar styr sina skärmar med information och viktig information som berör alla anställda kan självklart visas på alla skärmar.

Läs mer om våra lösningar till kontor här >>


Digitala skyltar för att informare besökare om olika saker som händer i Padel-hallen. Nu ut mer er information på ett mycket bättre sätt jämfört med att sätta upp affischer och lappar osv. Styr när informationen ska visas. Visa dynamiska data som seriespel, Facebook-flödet osv.

Läs mer om våra lösningar till sportanläggningar här >>


Skapa en bättre och mer proffsig miljö i er kundmottagning. Visa video/bilder på era tjänster och mervärden och berätta mer om varför era kunder även ska "köpa" det "här". Eller påminn kunderna om det "här". Du vet väl att väntetiden upplevs som mycket kortare för kunden om kunden har något att titta på medans hen väntar.

Läs mer om våra lösningar till verkstäder här >>


Digitala skyltar för att enkelt hålla menyer och prislistor uppdaterade. Här med exempel på skärmlayout som innehåller olika lager för att även visa information som videos, Instagram-flöde, väder, klocka, RSS-nyheter och Facebook-flöde.

Läs mer om våra lösningar till sport och träningsanläggningar här >>


Dra blickarna till ert skyltfönster och visa era kampanjer med animerade budskap. Fler kunder kommer att upptäcka er butik och se era erbjudanden vilket ökar er försäljning garanterat. Effektivare kampanjhantering när ni kan tidstyra alla budskap digitalt. En skärm kan ju dessutom visa hur många olika budskap som helst då den växlar mellan budskap, försök göra det med affischer/print :) 

Läs mer om våra lösningar till butiker och shopping här >>


Trapphusskärm för att enkelt hålla all information uppdaterad med vilka som bor i fastigheten, information från fastighetsskötaren, klocka och datum samt automatiska flöden som väder, RSS-nyheter och bussarnas avgångstider från närmsta busshållplats.

Läs mer om våra lösningar till fastigheter och trapphus här >>


Mediaproduktion

Exempel på mediaproduktioner vi skapat åt våra kunder.

Content is king - för att nå ut med ert budskap behövs en genomtänkt mediaproduktion. Inscreen har drygt 15 års erfarenhet av mediaproduktioner för digital signage.

• Kundanpassade mallar till Smartsigns mjukvara.
• Kundanpassade skärmlayouter (klocka, väder mm) till Smartsigns mjukvara.
• Rörlig media, videoanimeringar, motion graphics • 3D-animering • Videoannonser • Touch interface

Exempel på mediaproduktioner och mallar vi skapat till stående skärmar.


Exempel på reklamvideo vi skapat till Mayards nya vedeldade pizzaugn.


Videoproduktion åt Däckcenter i Ulricehamn. Inscreen har videofilmat, klipp & redigerat. Videon visas på Däckcenters skärmar, hemsida och deras Youtube-kanal.


Trapphusskärmar till bostadsrättsföreningar. Skärmarna uppdateras enkelt med information som vilka som bor i fastigheten, digital anslagstavla med viktig info från styrelsen, klocka och datum samt automatiska flöden som väder, RSS-nyheter och bussarnas avgångstider från närmsta busshållplats.

Läs mer om våra lösningar till fastigheter och trapphus här >>


Digital meny/prislista i stående format med skärmlayout som innehåller olika lager för att även visa information som videos, bilder, väder, klocka, RSS-nyheter och Facebook-flöde.
Allt är kundanpassat efter kundens önskemål.

Läs mer om våra lösningar till verkstäder här >>


Inscreen hjälpte Däckcenter i Ulricehamn med att ta fram en presentationsfilm om företaget som används till deras digitala skyltar, hemsida och sociala medier.
Behöver du också hjälp med att ta fram en bra presentationsvideo, produktvideo eller liknande för era digitala kanaler?

Kontakta gärna oss så hjälper vi er.


Vill du kunna ändra menyer och priser i restaurangen på ett enklare sätt? Satsa på digitala menyskärmar och vår mjukvara Smartsign så blir det enkelt. Vi hjälper er även gärna med mallar för menyer så att det blir ännu enklare att uppdatera text, pris bild. Växla enkelt meny från lunch till middag. Promota det ni vill sälja mer och och styr kundernas "val" bättre. Visa bilder på maträtter - man äter med ögonen som det brukar heta.Vi hjälper er med en digital menytavla anpassad efter era önskemål.

Läs mer om våra lösningar till restauranger här >>


SafeLine använder digitala skärmar från Inscreen för att informera både personal och besökare med viktig information. Skapa en bättre och trevligare miljö med tydliga budskap. Publicera information som bilder, video, PDF, PowerPoint, webbsidor etc. Schemalägg information så att den visas under rätt tidpunkt.

Läs mer om våra lösningar till kontor här >>


Håll personalen uppdaterad med information rörande risker, ADP-planer, leveranser, statistik och annan viktig information. Med Smartsigns mjukvara så publicerar du enkelt färdiga PowerPoints, PDF,, bilder, videos, webbkameror, webbsidor osv. Skärmarna placeras fördelaktigt i lunchrum, vid skrivare, kaffehörna där alla på ett naturligt sätt kan se informationen.

Läs mer om våra lösningar till industri- och byggföretag här >>


Exempel på mediaproduktioner och mallar vi skapat till liggande skärmar.


Exempel videoproduktioner vi skapat. Här har vi även filmat material hos kunden för att sedan skapa olika sekvenser till kundens skärmar, Youtubekanal samt hemsida.


Mediaproduktion åt Happys Boss videovägg på huvudkontoret.


Exempel videoproduktioner vi skapat. Här har vi även filmat material hos kunden för att sedan skapa olika sekvenser till kundens skärmar, Youtubekanal samt hemsida.


Exempel på mediaproduktioner och mallar vi skapat till Padel22.


Exempel på mediaproduktioner och mallar vi skapat till "The Beach", Beachhallen i Södertälje.


Tillagd i varukorgen