Inscreen nominerad till årets företagare på Värmdö

Nu är de nominerade till Årets företagare i Värmdö kommun klara: Daniel Aldén, Inscreen. Michael Wallén, Brödernas Gustavsberg.
Läs mer:
https://www.facebook.com/foretagarnanackavarmdo


Synkad med din kalender.

Rumshanteraren kopplas direkt till din kalender och hämtar existerande bokningar direkt i realtid.
Smartsign Room har stöd för Office 365 (Outlook) och Google Workspace (Google Calendar).


Smartsign Room

En komplett lösning med peksskärm som hjälper dig att organisera dina möten på ett enkelt och säkert sätt. Bokningarna synkas direkt med din kalendar I realtid, rummets status visas tydligt på skärmen.

Den digitala mötesrumshanteraren ger dina anställda och besökare säkrare möten, då du kan ändra antalet tillåtna deltagare. Dessutom hjälper den dig att undvika dubbelbokningar.


Agera för säkrare möteslokaler

Säkerhetsföreskrifterna för platser där människor samlas har förändrats. Förr var det viktigt med vackra rum med modern utrustning eller fin utsikt. Som det nu ser ut i världen krävs i stället rymliga rum med bra ventilation och städrutiner. Handsprit har blivit viktigare än projektorer.

Hur ska vi agera för att förbättra säkerheten? Påminn mötesdeltagarna om att hålla avstånd, använda handsprit och att städa och desinficera rummet efter möten tack vare textmeddelanden på mötesrumsskärmen. Du kan också justera rummens maxkapacitet för att försäkra dig om att det inte blir för trångt.


Smart mötesbokare som skapar ordning

Smartsign Room hjälper dig att hålla ordning på dina mötesrumsbokningar. Inga fler dubbelbokningar, tack vare direktkopplingen till två av världens populäraste kalendersystem (Office 365 och Google Workspace). Det innebär att skärmen är synkad till din kalender i realtid.

Inställda möten där bokningen inte har tagits bort från kalendern upptäcks automatiskt kort efter att mötet var tänkt att börja, och ändrar rummets status till ledigt. Detta sker tack vare att skärmen kräver att du checkar in när mötet ska börja.


Allt på samma ställe

Få bättre översikt över licenser och displayer genom att samla era olika signage-lösningar på ett och samma ställe. Ni får dessutom enklare hantering och slipper flera kontaktvägar och gränssnitt att hålla koll på.

Kontakta oss för att veta mer om hur Smartsign kan lösa era behov.


Tillagd i varukorgen