Inscreen nominerad till årets företagare på Värmdö

Nu är de nominerade till Årets företagare i Värmdö kommun klara: Daniel Aldén, Inscreen. Michael Wallén, Brödernas Gustavsberg.
Läs mer:
https://www.facebook.com/foretagarnanackavarmdoDigital skyltning till verkstäder

Säg hej till din nya säljare - kommunicera effektivt med era kunder

  • Visa rörlig media för att maximera effekten av era budskap

  • Visa era senaste uppdateringar från Sociala medier (Instagram / Facebook)

  • Schemalägg information enkelt - styr information så att den visas under rätt tidpunkt

  • Merförsäljning av produkter och tjänster - maximera effekten av era kampanjer

  • "Sälj" annonsplatser till samarbetspartners, leverantörer och sponsorer

  • Mallar - för att enkelt och snabbt uppdatera information

  • Stöd för att visa många olika dokumentformat, bilder, video, PDF, PowerPoint, webbsidor etc.

  • Uppdatera era skärmar med information var du än befinner dig - allt görs via en webbläsare


Varför ska vi ha digitala skyltar?

Många av era besökare sitter och väntar på att sitt fordon ska bli klart. Här har ni ett ypperligt tillfälle att kommunicera med kunder och berätta mer om era tjänster och mervärden samt skapa en trevligare miljö i er reception/kassa. Du vet väl att väntetiden upplevs mycket kortare om kunden har något att titta på?Däckcenter Ulricehamn - Köpte digitala skyltar från Inscreen

Jimmy Öberg VD på Däckcenter Ulricehamn köpte digitala skyltar från Inscreen 2018.
Däckcenter digital skyltlösning består av 1 st 65 tums skärm på väggen vid kassadisken samt en 49 tums skärm som är placerad vid kundmottagningens soffgrupp.

Jimmy, vad har er lösning gett er för fördelar tycker du?

Vi har ju många kunder som väntar på att sitt fordon ska bli klart så med hjälp av skärmarna så har kunden något att titta på med hen väntar. Detta leder till att många av våra kunder som endast är här för ett däckskifte får upp ögonen för många av våra mervärden och tilläggstjänster. Vi har producerat korta informationsfilmer tillsammans med Inscreen som beskriver våra olika tjänster på väldigt informativt och bra sätt. Dessa filmer har vi sedan användning för i flera kanaler, skärmarna, hemsidan och vår Youtubekanal. Dessa filmer har varit väldigt uppskattade och man märker att många kunder 

Jimmy, är det någon funktion du uppskattar extra mycket?

Det är framförallt att det ger oss möjligheter till att visa rörligt media som video som är så mycket bättre för vår del jämförelsevis med en affisch. Många av våra budskap skulle aldrig få denna genomslagskraft om det inte var rörligt. Sedan är det väldigt bra att få med vår information vi lägger ut på vår Facebook-sida per automatik.

Jimmy, hur upplever du supporten och hjälpen ni fått av Inscreen?

Det har fungerat mycket bra. Det har väl inte varit så mycket support i ärlighetens namn, skärmarna har rullat på. Vi har väl behövt lite hjälp med ändringar av vissa videos och anpassning av dessa till annan reklam och så vilket har fungerat bra.

Jimmy, har du några tips att ge andra som ska satsa på digitala skyltar?

Tänk till hur du placerar skärmarna. Vår 49 tums skärm är placerad så att alla som sitter och väntar i vår soffgrupp kan se skärmen på ett bra sätt. Sedan valde vi en större 65 tums skärm som besökarna som står i kassan eller på andra ställen i mottagningen kan se på lite längre avstånd. Sedan är det bra att tänka till gällande innehållet på skärmarna, använd gärna rörlig bild/video och ha inte för mycket text, då tappar många intresset för budskapen. Skapa inte allt innehåll innan du monterar skärmarna utan se till att ha lite klart som du kan testa med. När skärmarna väl är på plats så får man en mycket bättre överblick för slutresultatet och vilken information som passar bra och hur mycket text man kan använda för att det ska synas bra osv. Det är ju skönt att allt är "digitalt" så det går ju att lägga till saker under resans gång samt ändra när som helst.

Jimmy, hur gjorde ni med monteringen av skärmarna?

Vi är ju ganska vana vid att “skruva” så för vår del var det inga konstigheter att montera skärmarna själva. När skärmarna väl var monterade så anslöt vi strömkabel och nätverkskabel sedan inom någon minut så började våra budskap att visas.


Ett urval av våra kunder

Inscreen leverar digital signage till ett flertal olika verkstäder.
Tillagd i varukorgen