Inscreen nominerad till årets företagare på Värmdö

Nu är de nominerade till Årets företagare i Värmdö kommun klara: Daniel Aldén, Inscreen. Michael Wallén, Brödernas Gustavsberg.
Läs mer:
https://www.facebook.com/foretagarnanackavarmdoDigital skyltning till sporthallar och träningsanläggningar

Kommunicera effektivt med era besökare och medlemmar. 

  • Visa resultat och tabeller från seriespel, uppdateras per automatik

  • Visa bokningsläget för era banor/lokaler från exempelvis matchi.se

  • Visa rörlig media för att maximera effekten av era budskap

  • Visa era senaste uppdateringar från sociala medier (Instagram / Facebook)

  • Schemalägg information enkelt - styr information så att den visas under rätt tidpunkt

  • Merförsäljning av produkter och tjänster - maximera effekten av era kampanjer

  • "Sälj" annonsplatser till samarbetspartners, leverantörer och sponsorer

  • Nå ut med information snabbt och enkelt

  • Uppdatera era skärmar med information var du än befinner dig - allt görs via en webbläsare


Varför ska vi ha digitala skyltar?

Många av era besökare “väntar” på sin bana/klass. här har ni ett ypperligt tillfälle att kommunicera med kunder och berätta mer om era tjänster och mervärden samt skapa en trevligare miljö. Den digitala tekniken möjliggör även att allt är lättare att hålla “uppdaterat” - seriespel och tabeller, aktuella lediga tider, inlägg från Instagram & Facebook.


Padel22 - valde digitala skyltar från Inscreen

Mikael Bergman grundaren av Padel22 på Värmdö köpte digitala skyltar från Inscreen i januari 2020.
Padel22 har en digital skyltlösning bestående av 2 st 55 tums Philips 55BDL4150D samt en st Elo 22 tums peksskärm

Mikael, vad har er lösning gett er för fördelar tycker du?

Innan vi hade våra digitala skyltar så skrev vi ut A4-lappar med information och satte upp. Dels så blev det väldigt plottrigt och även mycket lappar att byta ut och sätta upp osv. Våra besökare såg inte informationen heller så det var svårt att nå ut med information. Nu med hjälp av våra skärmar som är strategiskt placerade där besökare passerar samt väntar på sin bantid så har vi helt andra möjligheter att nå ut med relevant information.

Mikael, är det någon funktion du uppskattar extra mycket?

Ja det är väldigt smidigt att få med vårt Facebookflöde på skärmarna på ett bra sätt. Då vi uppdaterar vårt Facebook med ny information kontinuerligt. Det är skönt att inte behöva uppdatera på fler ställen hela tiden.
Sedan gillar jag även det här med rörlig bild i skärmarna, det blir så mycket mer effektfullt, det ger ett proffsigt intryck tycker jag.

Mikael, hur upplever du supporten och hjälpen ni fått av Inscreen?

Jomen det måste jag ändå säga att vi har verkligen fått den hjälp vi behöver för komma igång snabbt. Från beställning tog det väl inte mycket mer än någon vecka innan skärmarna var på plats egentligen.

Mikael, har du några tips att ge andra som ska satsa på digitala skyltar?

Välj inte för små skärmar, vi övervägde att "snåla" in lite och välja lite mindre skärmar (43"/49") men vi landade till slut i 2 st 55" skärmar. Väl på plats så ångrar jag inte det valet, det blev "lagom" stora trots allt. Lokalen är ganska stor och det är bra när man kan se budskapen tydligt även på flera meters avstånd.
Sedan köpte vi även till ett paket med innehållsproduktion och det gav oss en väldigt bra start på hela projektet. Visst vi hade väl kunnat ta fram egna bilder/budskap till skärmarna men det hade verkligen inte blivit lika bra som det är nu. Man märker att Inscreen kan det här med innehållsproduktion till skärmar. Sedan så sparade vi en hel del tid på det då vi endast behövde skicka textinformation till Inscreen så tog det fram förslag till oss på färdiga budskap.

Mikael, hur gjorde ni med monteringen av skärmarna?

Vi övervägde till en början att köpa in den tjänsten men då vi till slut valde de lite större skärmarna samt att vi även köpte till tjänster med innehållsproduktion så kände vi att budgeten behövde slimmas lite så då landade det i att vi monterade alla skärmar själva faktiskt.
Det var verkligen inte svårt, de skulle ju väggmonteras. Vi köpte passande väggfästen från Inscreen som är försedda med hänglås då vår lokal delvis är obemannad för att minimera stöldrisken. 
När skärmarna väl satt på väggen så anslöt vi strömkabel och nätverkskabel sedan inom någon minut så började våra budskap att visas. Ett urval av våra kunder

Inscreen leverar digital signage till ett flertal olika sport- och träningscenters.


Tillagd i varukorgen