Inscreen nominerad till årets företagare på Värmdö

Nu är de nominerade till Årets företagare i Värmdö kommun klara: Daniel Aldén, Inscreen. Michael Wallén, Brödernas Gustavsberg.
Läs mer:
https://www.facebook.com/foretagarnanackavarmdoMeetio Room

Lätt att förstå – enkel att använda

Rumshantering har aldrig varit enklare –  trafikljussystemet är omöjligt att missförstå. Boka ett mötesrum direkt med två klick eller använd RFID eller NFC för att boka.

Sparar tid och utrymme

Få ut det mesta och bästa av din arbetsplats. Säg hej då till "stulna" mötesrum, avbrutna möten och rum som står tomma i onödan. Säg hej till smidigare arbetsdagar med bättre möten och ökad produktivitet!

Gör din arbetsplats smartare

Har du känslan av att ni behöver fler mötesrum?Meetio Room ger dig data över bokningsbeteende och hur era mötesrum faktiskt används. Använd insikterna till att planera och anpassa arbetsplatsen smartare.
Meetio Desk

Hot-desking för den moderna arbetsplatsen

Aktivitetsbaserade arbetsplatser där man själv väljer var man vill sitta har blivit ett allt populärare sätt att arbeta på. Behovet att kunna boka olika arbetsytor har därmed skjutit i höjden. Meetio Desk är en molntjänst som på ett enkelt sätt gör det möjligt att boka och hantera fysiska skrivbord och andra arbetsytor på ditt kontor – antingen på plats eller genom din telefon.

Boka nu eller senare

På väg in till kontoret och vet redan var du vill sitta? Öppna Meetio-appen för att hitta ett skrivbord i ett område som passar och boka en plats direkt eller i förväg. Scanna QR-koden för att checka in din plats.

Klicka för att boka

Puckar med LED-indikatorer visar om ett skrivbord eller utrymme är ledigt eller upptaget. Bara gå till ett ledigt skrivbord, klicka två gånger på skärmen och platsen är din. Behöver du inte platsen längre? Klicka en gång för att checka ut, så blir skrivbordet ledigt för dina kollegor. Få ut det mesta av din arbetsplats genom hot-desking!

Molntjänst - boka skrivbord i en app

Meetio Desk är en molntjänst för bokning och hantering av fysiska skrivbord på din arbetsplats. Virtuella skrivbord existerar i ett moln som kopplar till Meetio-appendesk-puckar och kartor i Meetio View. Du bokar skrivbord i appen men du kan också välja att lägga till hårdvara för att visualisera bokningarna – vad du än föredrar så är allt kopplat till molnet.


Meetio View

Klarhet vid första ögonkastet

Behöver du hitta ett mötesrum direkt? De intuitiva kartorna över arbetsplatsen ger en oslagbar översikt av hela kontoret och rummens tillgänglighet – allt på en och samma touchskärm.

Ett lyckat första intryck

Låt inte förvirring bli dina besökares första intryck av er – få dem att känna sig välkomna genom att visa vilket rum som är bokat för just deras möte, när det börjar och var rummet ligger. Meetio View är perfekt för receptionen och samlingsplatser.

Boka rum direkt

När du har hittat det perfekta rummet för ditt möte –boka det direkt på skärmen. Ett klick och det är ditt. Det blir inte enklare än så.

Tillagd i varukorgen